Lol

okej jaaa, jag har kommit på mig själv med att använda LOL hela tiden, haha lol. Försut tyckte jag att det var skit töntigt men nu gilalr jag faktsikt att använda det. Hawaii var najs och jag tänker göra en riktig uppdatering om det senare, ska nämligen snart krypa ner i sängen... eller snarare på golvet för jag har så mycketsaker på sängen att jag inte ens orkar försöak flytta på dem. Tack gode gud för att heltäckningsmattan r skönare än trägolvet hemma. Well imorgon ska jag ta tag i p städa bört alla grejer frn sängen. Fats har inte så mycket tid att göra sånt nu för jag har nömligen två träningar efter skolan. en börjar 3.45 (en kvar efter skolan slutar) och håller på till 5.30ish. Sen börjar soccerträningen 6-8 och sen måste jag byta om osv innan jag kan åka hem. Detta innebär att jag har ca 6 timmar idrott varje dag eftersom att jag har både styrkelytning och P.E under skoldagen. Men tror inte jag ska göra dubbla träningar efter denna vecka eftersom att det är liksom tryouts i soccer now so då måste jag var där hela tiden. Aja, efter tränigen idag kom vpappan å brorsan å vi drog till KFC och käkade middag. Sen nu kom jag hem och tränade mitt speech som jag har imorgon och srkev även en summering om en bok vi läst i skolan. Wow, sen har jag prov i kriminology imorgon ocksåm fyfan fattar nada men hoppas det går bra iaf. Ni får hålla tummarna för mig! Nä nu ska jag krypa ner på golvet å sova. LOL btw så har jag börjat kolla på Får vi följa med med filip och fredrilk, haha det är ju sjukt kul show!
Förresten så lägegr jag nog ut massa bilder från hawaii till helgen när jag har tid, godnatt mina sköna!

Hawaiiii bby

Tjenix, åkte nyss till Walmart för att köpa lite småsaker till Hawaii.. hittade även en bikini där vilket var tu eftersom att jag itne har en. Men den är inte specieltl snygg elelr nått men bättre än ingenting i guess. Måste kliva upp kl 3 inatt vilket är om sex h och jag har precis slängt in min första last av kläder i tättmaskinen så känner på mig att detta kommer bli en lång natt. vettefan vad jag ska ta med mig riktigt, känns som detta r kaos. Det är iofs bar en veckaj ag ska vara borta men vafan har ingen aing om vad jag ska packa och alla mina kläder känns så jävla fula så blir bara less. Aja nu ska jag fortsätta med att packa. Måste även ringa Ane och höra om lite småsaker. Hörs i Hawaii!!!!

Internet

ohh, GISSA VEM SOM ÄR TILLBAKA I BUSINESS?  Jo denna tjej, var har nämligen skaffat internet at home! Känns verkligen underbart. Vet ni mer vad som känns underbart? Jo att jag drar till hawaii om sisådär 36 timmar eller något runt det. Är så sjjuuuukt taggad! Till ära på allt så har jag fått upp mina betyg också. Känns super.
vad hände idad då? jo jag hade först speech, där skulel vi skriva intro till vårat nästa tal som är på fredag nästa vecka. Det är nu om att lära ut något, så jag ska lära dem svenska. Sen hade jag historia och vi såg en film om the Great Depression. I kriminalogin så googlade vi döttstraff. Sen på basic Art så målar vi tools. Lunchen var helt ok, Ane är tbx i skolan nu så då sitter jag vid ett annat bord än när hon är borta. Sen på P.E så spelar vi basketball, som är sjukt roligt när man spelar med folk som  verkligen kan spela! Sedan på styrklefytningen så har vi vikarie så då tog jag och Ane träningen i egna händer dag och tränade våra magmuskler inför hawaii.. Vilket absoult inte spelar nån roll för mig eftersom att jag ser lite fet å blek ut iaf. Men för ane som är smal så lär det väl märkas om hon har tränat sina magmuskler eller inte. Sen i Engelskan hade vi också vikrare och jag blir ibland så himla less på dessa 97or som är så irretarande. Ibland älskar jag dem, men idag var det bara för mycket. Efter skolan så träffade jag Ane och vi drog ut för en löptur. Åkte till min mammas tjejkväll idag och sen så åkta jag hem. Och här är jag nu, framför datorn ich firar internetet! 
där de tränar Usas OS team, fränt.
Nä nu skall miss frida sova. Hörs väl imorgon!