Umeå AirPort

Påbörjar resan mot nya Zeeland idag. Sitter just nu på flygplatsen i Umeå och väntar på att få åka. Är storm i Stockholm så verkar inte som om jag kommer härifrån på ett bra tag. Men det är kul här ändå, jag har en macka och kaffe så läget är lugnt. Flyger till Dubai imorgon eftermiddag som tur är. Hoppad bara att jag har kommit iväg till Stockholm då bara!:) MåndagFör två år sedan så hade jag precis kommit hem från USA. Ett år jag fortfarande tänker tillbaka på väldigt ofta. Hur kul jag hade där varje dag. Tror inte det gick en dag utan att jag lärde mig eller upptäckte något nytt. Mina förhoppningar på den här tiden i NZ är att varje dag ska vara lika spännande och intressant som i USA. 

Nu har jag bokat flyg ner till Stockholm. Ska åka på söndag klockan halv tio. Sen spenderar jag en natt på hotell så att jag slipper kliva upp supertidigt på måndag för att åka till Stockholm. 

Nu väntar fyra mer arbetsdagar, sen åker jag!!! 


Har förresten hört av familjen att det hat varit ovanligt mycket stormar nu i auckland... Så jag hoppas det blir bättre väder tills jag kommer!

Visum

Fick mitt visum godkänt idag, så nu är det bara internationellt körkort som saknas. 

Träffade en gammal klasskompis igår som precis kommit hem från NZ som au pair! Verkligen kul att höra hur hon haft det och även få några små tips.  
Men innan jag åker ska jag sjävklart spendera helgen på U x U men min lilla lilli.