Gamar

som rubriken lyder så finsn det ton med gamar där jag bor. Om man kollar ut genom fönstret så kan man se dom flyga runt. Dom är rätt stora djur alltså. Nog om det, operationen blir av den 4 maj. Är sjukt nervös för jag har aldrig opererat något förut. En tjej som jag känner visade mig hennes ärr för hon gjorde samma operation nyligen. Dom är ju rätt stora alltså. Om ni någon gång haft en operation och funderar på att åka som utbytesstudent så kan jag lova er att det kommer gå bra, jag är nämligen mer nerövs över operationen än vad jag har varit med något annat under detta år. Är nämligen sjukt rädd för knivar, haha.
I torsadag hade vi fotbollsmatch, så jag fick sluta en timme tidagare för att följa med soccerlaget. Eftersom att jag ändå inte kan göra nått så hjälpte jag hjälptränaren att fixa altlinf inför matchen. vi har två hjälptränare i mitt lag, en senior och en junior. Dom fyller upp vattenflaskor, håller statistik och hjälper till med skador. Dom vet det mesta om skador och är dom som springer ut på planen om någon blir skadad för att hjälpa till. Jag följde med Jordan som är älst hem till henne och hennes hur är sjukt snyggt, exakt ett sånt hus som jag drömde om att bli placerad i. Hennes morsa var den som hjälpte mig från början i skolan eftersom hon jobbade där. Men nu tror jag bara hon är hemma fru. Dom sa att dom skulle adoptera mig, vilket jag tyckte lät helt ok! vi vann matchen, vilket var kul. Sen ¨åkte jag till min värdmammas tjejkväll och chillade där innan vi åkte hem.
Fredag sög, har två idrottstimamr efter varandra så jag får bara sitta och glo på dom spela baseball i två timmar, vilket är rätt trisst. Eller det är inte trisst, men jag är heldre med och spelar om ni förstår. Efter skolan åkte vi till donken och jag tog en iskaffe och glass. Åkte hem, fixade till lite på rummet sen kom mamman hem och vi åkte in till town för att äta middag. Sen kom jag hem och då kom jessica och hämtade upp mig och vi åkteh em till henne för att ha tjejkväll, mys.
Idag började jag dagen med att fåga en mus i mitt rum, YES! åt Swedish meatballs till lunch och sen kan jag åka till Anes familj ikväll. Min värdmamma åker till VEGAS idag.. utan mig :( ... men det är lite bra det nästan, intesugen på att göra så mycket nu när jag kanptp kan gå. så jag ska bo hos Anes familj tills på torsdag, vilket ska bli sjukt kul! Älskar hennes familj dom är super mysiga. Jag kunde ha valt att bo hemma men min vpappa jobabr natt så han kommer jga inte träffa så då skulle det bara bli jag å min värdbror, vilket skulle vara lite segt. Han ska bo hemma men jag flyr huset;P hehe.

Operation.

Sitter här på skolan och har det sjukt trist. Har kryckor och mina armhålor gör ont som fan. Ska in på operation den andra maj, som tur är så betalar försäkringen för operationen det ända jag behöver betala är 50 dollar. Så det är ju bra. Idag är det 35 dagar kvar till mamma å pappa och Jesper förstås kommer och hälsar på. Dock så blir nog hela semestern i sommar på kryckor med det är väl desamma. Inte precis så att vi skulle åka ut på hajk eller nått.

Så vad hände igår? Jo efter skola tog vi foton med track laget. Sen åkte jag och Jessica till McDonalds å tog en is kaffe och åt pommes. Åkte hem, åt starbucks glass och såg film. Sen kom min värdfar och bror hem och vi åkte in för att ära på en mexikans restaurang. Vi tar hand om deras hästar så istället för pengar får vi gratis mat där vilket är nice då maten där är super!!!:) åkte hem. När jag skulle sova så var den jävla musen framme å sprang runt på mitt golv. Blir så jävla irriterad på det, men ikväll ska jag ställa fram några musfällor så att den dör! Kan visa förra musen jag dödade.

Knä

Okej, det här suger! så för över två veckor sedan så gjorde jag illa mitt knä när jag hade en soccergame och kunde då inte gå på mitt vänstra ben. Så nästa dag när jag åkte till mitt track meet så bestämde jag mig för att inte säga det till min tränare utan åka med eftersom jag trodde det skulle kännas bättre efter uppvärmingen. Väl där så kunde jag ju knappt gå allt. Så försökte springa några steg men det gick inte alls så gick till läkaren som finns på plats och han sa att jag hade töjt någonting på utsidan av knäet. Tog det lungt hela lovet som var följande vecka och isade det varjedag. Begav mig till doktorn på onsdag och hon sa att jag nog inte skulle kunna spela något mer soccwer man kanske skulle jag kunna springa tarck om nån vecka. Well, jag har inte spelat soccer på några år så jag vill verkligen spela så vi åkte nästa dag, klockan 8 till en annan läkare och han sa att det fortfarande var svullet men han trodde bara det var något som var fast innuti knöet som var problemet. För att få gå tillbaka till sporten behöver man få ett intyg av läkare att man är good to go. Så fick ett intyg med det och när jag kom till skolan visade jag stolt up pdet för min PE lärare som även är min tränare i track. Senare under dagen när jag hade PE så spelade vi football. Fick det prefekta passet och sprang med bollen för att göra min touchdown. Men när jag skulle stanna så föll jag bara ihop och ja, jag hade pajat knöet igen. Så istället för att göra en tebowing så gjorde jag helt enekelt en fridiving. Men rullstol åkte jag till sjuktsystern där jag fick vänta en timme tills min värdmamma hämtade upp mig och vi åkte tillbaka till killen vi hade varit hos samma morgon. Han försökte hitta felet men han kunde inte säga exakt vad det var. Anitgen var det fettet runt knäet som är löst och åket in i knäet elller så menisken som det är fel på.
Åkte tillbaka nästa dag på morgonen och då klämde han lite till och då började det luta mot menisken som det var fel på. Så fick lämna alla info och nu på måndag har jag tid hos en kille som ska kolla närmare på det. Men den första killen sa att det avr operation som skulle gälla om det var menisken så det suger hårt. Aja. Ska iaf gå med kryckor ett taf framöver. Den ända fördelen med det är att jag har fått nyckel till hissen på skolan så jag kan åka hiss och komma sen till lektionerna. Men det dåliga är att jag kan itne spela soccer eller springa tarck!!!!!! Men jag hoppas det itne är något fel utan att det bara är fettsaken som har hamnat fel! Sen är det något löst i mitt knä som gör att jag inte kan räta ut benet men det går ju bort om dom bara klämmer lite så jag hoppas på det bästa! :D
Så nu är det  bara 39 dagar kvar till min familj kommer och hälsar på, det är sjukt!!!
Så vad kommer jag nu sakna som jag har lärt älska i usa? Jo här kommer en lista!
 1. String cheese
 2. Doritos
 3. Buffalo wings
 4. Arizona
 5. Ranch
 6. Creamer
 7. Starbucks
 8. Forever 21
 9. Walmart
 10. Toalett inne på rummet
 11. Wendys
 12. Tv kanalerna
 13. Alla kompisar har egen bil
 14. Välja sitt eget schema
 15. School spirit
 16. MIN VÄRDFAMILJ
 17. Ane
 18. Min iphone
 19. Reeses
 20. Min värdfamiljs hundar och hästar
Det var allt ja kom på nu, antar att jag kommer sakna en hel del!
Så igår följde jag med mitt soccerteam till en mach, vi vann på övertid och det är våran första vinst det här året. Dock var jag baraless och ville dö flr mitt knä dödade mig.