Auckland

 
Jag är ju så himla impulsiv tjej så det finns inte. Sa upp mig från jobbet för någon vecka sedan och tog mitt pick och pack och drog från Wanganui back to auckland! Dagen efter började jag ett nytt jobb som jag kom fram till inte heller var för mig så nu är jag arbetslös och mår som en kung. 
 
Har hängt på stranden, druckit kaffe och bara varit. Bor på ett hostel nu där nästan ingen jobbar så varje dag känns som lördag. 
 
Igår gick jag på dejt, har verkligen glömt hur himla kul det faktiskt är att bli bjuden på dejt. Sist var i usa förra sommaren. Då sköt jag vapen och drack öl. Den här gången var det bara öl och prommenad next to the beach. 
 
Juste, i förrgår träffade jag en snubbe som lärde mig att paddleboardning. Kanske bland det roligaste jag gjort! 
 
 
 
 

Wanganui part 2Efter 2 veckor i new plymouth åkte vi idag tillbaka till wanganui. Är så himla fint här med alla djuren på gården och fåglar som kvittrar hela tiden också. Det som r dåligt med det här huset dock är ju alla spindlar, usch! 

Förresten så rostar dom eget kaffe här på gården, är himla gott! November

Tiden bara rinner iväg! Har hänt så mycket på sista tiden och det känns som om jag äntligen lyckats byta vardagslivet i nz mot äventyr. Är aldrig en lugn stund utan alltid är det något nytt som händer. Är just nu i new plymouth och jobbar, är himla fint här.