Colorado

Mejlade min familj och går och imorse fick jag svar. Dom berättade lite grann om dom själva och skickade även några bilder. Dom verkar vara jättesportiga så det kommer nog passa mig. "We have 2 boats, a ski boat and a big cruiser for fishing and camping at big lakes" det låter ju bara sååå bra! Deras intressen är att åka vattenskidor, wakeboard, wakesurf och fiska på sommaren. På vintern är det skoter som gäller. Så jaa.. det känns toppen! Deras hus ligger längst upp i vänstra Colorado i ett samhälle(?) som heter Craig. Har ingen som helst aning hur många som bor där, men på skolan går det 700 elever. Det tar endas 3 minuter med bil från huset till skolan, vilker är perfekt om man ska vara med i någon sport.Haha, skolan verkar vara ganska hård med tanke på att dom har en bulldog som djur för skolan.
Placering!

Idag hände det, jag har fått min placering! Fick ett samtal från Explorius och nu har dom hittat en värdfamilj åt mig i Colorado! ÅH vad jag är glad. Familjen består av en mamma, en pappa och två  söner som är typ 30 år. Så dom bor inte hemma längre. Det bästa är att en av sönerna jobbar på skolan där jag ska gå, så det känns trygt inför första skoldagen. Dom har även en ett djur, tror det är en hund och jag älskar ju hundar! Denna dag får MVG!

fågel, fisk eller mittemellan


Tjenix! Har spenderat lovet i fjällen, riktigt härligt faktsitk. Har ju sagt tidigare att det skulle trots allt vara skönt och hamna där det är varmt, men du vet jag inte riktigt om jag vill det längre. För vem tycker det inte är skönt med bra väder, en skoter och tonivs med snö? Sen är det väl några nackdelar med det också såsom skotta snö, minusgrader och förkylingar på köpet. Men somsagt jag kan inte bestämma vars jag bill bli placerad så lika bra värdfamiljen får göra det åt mig. Kommer verkligen att sakna min brorsa när jag är i USA.. Hoppas att jag får några värdsyskon.. eller några bra vänner som kan agera syskon. Hehehehehehehehehe