Nu är alla dokument äntligen klara

Efter många sega dagar av väntan så har jag äntligen lyckats fixa allt pappersarbete så jag kan starta med att prata med familjer. Är ett 20 tal familjer som har visat intresse för mig så det känns kul. Har två stycken favoriter som jag bara vill prata med nu och höra hur dom är. 

I övrigt så är tillvaron bra nu, fixat jobb till den 22 augusti så efter det är jag redo för NZ! Åhåhåhåhåhåhåhåhåhåh vill åka nu. 

Förväntansfulla Frida


Det här är så spännande! Är så himla kul att man får veta så fort någon är intresserad av att ha just mig som au pair. Är också himla spännande att inte veta än var i NZ jag kommer bo. Den här familjen bor precis vid vattnet tex och sen finns det ju dom som bor mitt i city. Späännaannnddeee...  

Vill bara flytta nu! Men nu är jag faktiskt i fjällen och imorgon ska jag bestiga lite fjäll, är inte helt fel det heller och en bra uppladdning innan NZ då jag förmodligen ska vandra i glaciärer och bestiga vulkaner. Ååhhhh 

Jahaarrååå

Jajamen, Frida är i farten igen! Så den här veckan har jag fyllt i min ansökna och skickat iväg den. Så igår fick jag mail av organisationen i NZ som berättade att nu är min ansökan bekräftad nu letar dom aktivt en match mot mina önskemål. KUUUUUL! 
 
Har även föröskt fixa bloggen lite, kan ju inte stå att jag är utbytesstundet i USA, men det går väl sådär. Fast jag är ju ingen toppbloggare precis så det gör väl varken till eller från.