96orna får klara sig utan mig!

Min syo har inte riktigt kunnat svara på frågan om hur det kommer bli med skolan när jag kommer tillbaka. Vill ju verkligen inte behöva gå om ettan, känns ganska tungt. Så då mejlade jag till utbildningsdepartementet och idag fick jag svar.Som ni ser så står det att jag INTE ska behöva börja om. Fattar ni hur glad jag är just nu?!?! Hoppas verkligen att det stämmer bara.. haha, annars kommer jag bli skitledsen när jag kommer hem och det visar sig att jag måste börja om. x)

Jag har ju glömt bort att nämna vilken organisation jag fick, men jag fick ICES. Dom verkar vara bra, iaf när jag spanade in deras hemsida. Fick höra av Explorius att det var bra att jag fick göra SLEPtestet så tidigt, då kan dom börja gå igenom min ansökan.


 


Ni kan ju förresten bli vän med mig på facebook om ni vill. Är ju inte så många som heter samma namn som mig, så ni lär väl hitta mig. (:

 

Utbytesstudent, ja tack!

USAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSATestet är nu avklarat. Har läst i andras bloggar att det skulle vara råå lätt. Så jag gick in med inställningen att det skulle vara superlätt och inga problem alls. Men haha, det var det verkligen inte! Kanske beror det på att jag har G i engelska eller så var jag inte lika koncentrerad som jag borde ha varit. Iaf imorgon så ska jag traska iväg och posta det. Nu hoppas jag bara ett jag får en placering... fast vet att det kommer dröja ett tag till.. åhh jag tycker inte om att vänta;p