Visum

Idag har jag lyckats göra klart mitt visum. Tog sisådär 1 timme att fylla i och besvara några frågor på amerikanska ambassadens hemsida. Nu hållar jag tummarna för att jag har fyllt i allting rätt så att det inte uppstår några problem när jag söker visum. Fick nämligen tid den 20juli och jag åker som sagt den andra augusti. Så Vill verkligen att allt ska klaffa. Menmen, det återstår att se.

Om 34 dagar åker jag, helt sjukt.  

Sen vill jag bara tillägga att jag tycker det är sjukt coolt att 27st följer mig på bloglovin, det är huuuuur många som helst. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är i USA så att ni fortsätter läsa min blogg och ignorerar mina speciella stavningar. För så länge innehållet är ok så överlever ni nog. (:

I'm living for something now

Ojojoj, idag tänke jag att jag skulle ringa till min värdfamilj. Jag var såååååååååå jävlaaa nerövs som man kan bli. Först ringde jag på deras hemtelefon.. eller först slog jag nummret hundra gånger men la på när jag precis slagit in sista nummret. I alla fall så ringde jag hem till dom, men det var ingen som svarade så då bestämde jag mig, efter övertalning av min mamma, att ringa på min värdmammas mobiltelefon. Efter att ha mentalt laddat upp i ytterligare en halvtimme så ringde jag... usch! Medans tonerna gick fram så hoppades jag att ingen skulle svara. Sen kom det - Hi! åhhfhdhetyrth, fick panik! NEEEEEEEEEEEEEEJ. Presenterade mig, men hon verkade inte höra något utan fortsatta med att säga hiii, helloooo?! Det var så himla hemskt, så jag la på. Åh, vad pinsamt att jag la på... kan ju inte ringa upp precis en gång till nu och hon kommer ju se att jag har ringt, haha! Får helt enkelt säga att linjen bröts.

HUR SKA JAG KLARA AV ATT FLYTTA TILL EN FAMILJ SOM JAG INTE ENS VÅGA PRATA MED I TELEFON?