33 dagar kvar!

Jajamen, om 33 dagar åker jag alltså iväg. HAr fått en toppenfamilj... tror jag:P Familjen är en mamma pappa och två barn. Huset är i Auckland och är rätt nära stranden. En annan fördel familjen verkar ha är att de även har hus i Australien. Dit åker dom rätt så ofta och ibland får jag följa med, andra gånger inte. Verkar rätt bra! Pappan och mamman i familjen verkar vara himla roliga filurer och skämtar mycket och barnen verkar vara lugna. Hmmm.... sa jag att jag ska bo i Auckland? Så himlaaaa nice. Känns som om man verkligen kan få ett rätt najs socialt liv där istället för på landet. 
 
Något som är mindre roligt är att jag måste betala för hela kalaset så snabbt som möjligt. Är lite tråkiggt att se alla pengar försvinna :/ 
 

Skypat

I torsdags skypade jag men en toppenfamilj. Jävligt roliga och har två underbara döttrar. Familjen bor i både nya Zeeland och Australien och älskar att resa. Idag fick jag mail där dom erbjöd mig att jobba för dom. Åh är så himla taggad!!  Hoppas allt går som det ska nu och att det blir familjen jag pker till. Om så är fallet måste jag åka om 6veckor så jag hinner träffa deras nuvarande au pair och lära mig rutinerna innan hon pker hem. Cant wait!!

III

Efter att sts varit på mig ett antal gånger om att jag måste fylla på några delar i min ansökan (som för övrigt tog 5min att göra) så har ansökan äntligen skickats till NZ så jag kan matchas med en familj. Fick bekräftelse från sts att det hade gjort det idag och någon minut senare även ett mail från NZ som bekräftade att jag nu skickat in hela ansökan. Tre timmar senare har 3familjer hört av sig och vill boka tid för att prata. En familj har jag mailat lite med nu ikväll och den verkar rätt bra. Hon frågade om att skypa kl 11 imorgon men det kan jag inte för det är bal imorgon så se fullt upp. Föreslog då fredag istället men är så jävla klurigt med tidsskillnader när det går mellan olika dagar. Aja hoppas hon förstod vad jag skrev. Nu ska jag sova, god natt!