Wow!

Hej hopp, 
 
För två veckor sedan flyttade ajg in på hostel. Mötte direkt en tjej från danmark som också sagt upp sig som au pair och skulle istället för att stanna här åka hem till danmark istället. Det var rätt komiskt att hon var den första personen jag träffade direkt när jag kom dit. Hostel var kul, delade rum med 12 pers och fick så otroligt många ny vänner. Tror min vecka på hostel har varit den mest spännande tiden under hela min vistelse i NZ. I Söndags blev jag upplockad av min nya familj, en kille från Indien och en kille från Korea. As sköna typer som jag alltså ska jobba och bo med ett tag framöver. 
 
Så efter det hämtade upp mig åkte vi till Taupo, en liten stad vid en stor sjö. Är svinfint här!!! Vi bor i ett hur precis vid vattnet och imorgon flyttar vi till Napier.
 
 
 
 

Hej då au pair

Mycket har hänt sen sist jag uppdaterade bloggen. Har sagt upp mig och på måndag börjar jag mitt nya jobb! Är ett jobb där man får möjlighet att resa och upptäcka nya Zeeland på. Den franska tjejen har sagt upp sig as well och vi har fått jobb på samma ställe. dock inte i samma team så vi kommer bo på olika ställen. Jag kommer ite behöva betala för lägenheten jag kommer att bo i, och kommer dela den med 3 andra från jobbet. Känns verkligen skönt att lämna aucköand.