Tiden rinner iväg

Idag har jag varit i USA precis 1 månad, känns som om jag just kom hit! Idag var andra dagen på high school, gick inte fel något idag som tur var. :) Dagen började med att vi fick läxa på att skriva en rapport om en entreprenör tills på torsdag. Dagen flöt på ganska bra, killen som gav mig arbandet igår var ganska på idag och ville ha mitt nummer osv... otur att jag inte vet vad mitt nummer är, heheh! Bytte även study hall mot styrkelyyftning. YEY alltså nu ser det ut som jag komemr ha 4h idrott varje dag, det kanske hjälper mig från att gå upp i vikt;P På idrotten måste man ha skolans t-shirt och shorts. Så idag efter jag hade avrit och kolat på en volleyballmatch så åkte jag och min vmamma och fixade det. Ser för övrigt ut som lunchen kan bli ett orosmoment framöver, Ane som också är utbytesstudent kanske ska byta lunchtid pga av att hennes lärare vill ha A lunchen, och nu har båda B lunchen! dfghjkllffghjktyuiooiuyuio.... usch! Men aja, det löser sig nog, alla är så snälla. :)
På baken på shortsen står det BULLDOGS med feta blå bokstäver!

Första skoldagen

Japp, första skoldagen avklarad! Det var inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara. Dagen började med att alla samlades i aulan där rektorn pratade, sen ställde sig alla upp mot amerikanskaflaggen med högra handen på hjärtat och sa the pledge. Sedan så skulle vi gå till våran "handledare" och få information. Jag gick gick till fel klassrum men det var okej slutade med att hela den klassen försökte uttala mitt förnamn. Haha, hur svårt kan det vara liksom??! Efternmanet vågade dom sig inte ens på. En schysst tjej följde mig till rätt klassrum. Hela dagen gick jag till mina olika klasser och eftersom att terminen inte riktigt har dragit igång än så lekte vi mest lekar och lärde känna varandra. Vad mer hände under skoldagen? Hmm.. ja alltså alla frågar ganska mycket, festar vi i sverige? Har vi snö? Hur säger man hej på svenska? Vilka fler språk kan du? Träffade även på kanske världens mest konsiga, men schyssta kille också. Fick ett armband av honom.... som egentligen var ett snöre?! Sen frågade han massa konstiga saker om sverige. Haha, han frågade " har du sett någon snygg kille än då?" och då svarade jag på skämt att jag hade ju sett honom.... liiiiiten missberäkning att han flickvän stod bredvid! ;P
Nu har jag varit på walmart och handlat lite skolgrejer. Glömde dock att köpa en tränings t-shirt till idrotten så får göra det imorgon. :)

BILDBOMB!

Resan till min värdfamilj började med att vi missade flyget. Det här är alltså den berömda frukosten som orsakade lite problem.

När jag kommit fram och allt var lungt så åkte vi nästa morgon till Flaming gorge.
Det är någon typ i canyon tror jag. Här lärde jag mig åka vattenskidor mm.
Testade på min första amerikanska cocacola medan jag jobbade på brännan.
Colan kanske inte smakar som hemma, lite mindre smak i amerikans cola måste jag säga. Men Tummen upp iaf!
Vi tog båten till wyoming där vi även passade på att tanka.
På morgonen och kvällarna åkte vi ut med den sötrre båten och fiskade.
Deras barnbarn följde också med, hon fiskade med gigantiska maskar! Självklart råkade jag säg att jag hatar maskar... hon tyckte det var kul att leka trycka-upp-maskar-i-fridas-ansikte-hela-kvällen, men det tyckte inte jag :(
Min värdpappa lärde inte bara mig att surfa utan också hunden.
Men allt slutar ibland inte så lyckligt
Tur att hunden gillar att bada =)
Jag blev lite smått kär i USA, allt är så fint och annorlunda.
Blev såklart lite båthäng, och lite chips, cola och kakor.
Sedan åkte vi hem!
Det var ungefär allt som hände under resan till Utah. Därför kommer givetvis några NY bilder!
Frida och Mizgin älskar frihetsgudinnan..
Jag älskar killar mer!
Hälsade på en känd kyrka i ny som jag dessvärre inte kommer ihåg namnet på.
Hälsade även på min älskade vän M&M.
Och även min allra bästa vän RÖDA HUND!
Såg vänners hus. WOW
Chinatown
Påkvällen blev det lite hotellhäng till sent på natten.
Hann också med att gå i Central park
Tyckte första One Way skylten var frän.
Såg platsen där world trade center stod.
Nä, nu får det vara nog. Imorgon ska jag upp tidigt eftersom det är min första skoldag. Blir spännande och se hur det slutar. :)