September

Hej bloggen! 

 

Vi åkte från Childers till Gladstone. Där bode vi på ett asfränt hostel med GRATIS frukost.  Det är en riktig hamnstad så vi spenderade en dag med att bara sitta i solen och kolla på olika båtar som kom in i hamnen. Vi fick även se några delfiner lite här och där. Dagen efter åter vi på grottvandring. Efter två nätter där åkte vi vidare till Rockhampton. Den staden är känd för sitt nötkött så vi åt på en restauran där man kunde se på rodeo samtidigt. 

 
 

 

Vidare åkte vi till Cape Palmerstons där vi bode på en camping, i ett glampingtält. Våran plan var bara att stanna där i två nätter men eftersom att tältet hade en dubbelsäng och en tv valde vi att förlänga så vi var där en hel vecka. Det var så avkopplande att ha en strand 100 meter från tältet, enbart en grill att laga mat på och sist men inte minst ingen täckning på mobilen. Efter det åkte vi till Airlie beach som är ett riktigt turistställe. Vi bokade en snorklingstur till Withsundays. Det var lite läskigt att snorkla vid stora barriärrevet just nu efter två stycken hatattacker men tillsist vågade även jag hoppa ner i plurret. Vi såg massvis med coola fiskar och koraller samt även en sköldpadda. Efter det åkte vi in till ön där vi fick lunch. 

 
 

 

Vidare åkte vi till Townsville. På vägen dit hände något otroligt. Vår CD spelare började fungera så vi kunde lyssna på vår CD skiva som vi köpt för 20 dollar. Hits 2018 är en helt okej skiva faktist. Skulle rekommendera den om ni går i tankar på en ny CD. OBS!!! INGET SAMARBETE!!!

 
 
 

 

Townsville var ingen hit så vi åkte vidare till Mission beach där vi är nu. Vi bor på ett jättefint hostel som ligger mitt i regnskogen. Här finns det Cassowarys som sägs komma upp på tomten på kvällarna. Vi har inte sett någon ännu men hoppas dom kommer ikväll. 

 

Just nu ligger vid vid polen och bara njuter. Hoppas ni har det lika härligt hemma!

Kommentarer:

1 Peter:

Hej på er! Vad roligt att du skriver din blogg :) Alltid lika roligt att läsa!(samt fina foton)Sköt om er!Hälsningar Peter&Annu

Kommentera här: