Intervju

Hola Amigooss! 
 
I år har jag hunnit vara i London, Spanien och Norge. En jävligt bra start på året må jag säga! Idag hade jag min intervju med STS om att åka till NZ som au pair. Det gick jättebra! Intervjun var på engelska och tog ca 30 min. Där fick jag berätta lite om mig själv och fick även besvara några situationsfrågor. När jag fick veta att jag klarat intervjun och får åka med dem så gick jag dirket in på hemsidan där man lägger upp sin profil så familjerna kan se den. Är självklart massa saker som ska fixas innan jag kan ladda upp något på min profil. Men jag kollade runt på olika familjer som sökte och hittade en hel del familjer som verkade bra! 
 
Så nu sitter jag uppe mitt i natten och googlar runt på lite olika fakta om landet. Har egentligen ingen större vetskap om landet eller vard det har att erbjuda så är rätt kul att få lära sig lite spännande fakta. Hade inte heller någon koll på USA innan jag flyttade dit heller. haha jag viste inte ens vad homecoming eller prom var för något innan jag fick uppleva det.
 
Sååååå, efter att ha googlat så förstår jag att Sagan om ringen verkar vara rätt bra att ha koll på om man ska åka till NZ. Har faktiskt inte sett någon utav filmerna då jag, fördomsfull som jag är, antar att dom suger. Men nu har jag börjat se början av sagan om ringen och jag tror ändå filmen kan vara rätt bra. 
 
Tänkte för övrigt åka iväg i september så nu måste jag skynda mig och bli klar med min ansökning så att jag kan hitta någon kanonfamilj!! Kommer bli sååååååååå sköööööööönt att komma iväg från trista umeå och det här jävla mörket som trivs så bra i norr. 
 
Uppdaterar såklart bloggen när något mer spännande händer.