Vi har köpt bil!

Hejsan! 
 
I tisdags var vi och provkörde en bil som vi verkligen gillade. Så på torsdagen var besiktningen av bilen och efter det köpe vi den. I Australien så ska bilen ha gått igenom en besiktning samt har regristrerinsplåt för att man ska kunna köra den. Bilen vi köpte hade ingen regristrering så därför behövde vi även fixa det. Dagen efter gick vi till stället där man ansöker om regristreringsplåt. Vi hade läst lite om det innan och det verkade rätt knepigt. Men när vi väl kom dit så fyllde vi i lite papper och betalade sen fick vi plåten. Påvägen hem stannade vid en marina och tog oss en fika, var hur gott om helst! 
 
 
Igår bestämde vi oss för att gå i nationalparken. Det var verkligen jättefint och när vi kom till ett ställe där man kunde se delfiner så hittade vi en telefon som låg där. Vi bestämde oss för att vänta vid mobilen så den inte blev stulen samtidigt som vi kontaktade mannens dotter på FB för att se om det gick att få tag på honom. När vi suttit där i ca 30 min så såg vi delfiner. Riktigt tur att vi valde att stannad vid mobilen, annars hade vi inte sett delfiner!  Ägaren dök inte upp så vi tog mobilen med oss när vi fortsatte vandra. Vi hann precis ut på stigen igen där vi stannande mannen som tappat mobilen och han visste inte ens att han tappat den men blev överlycklig över att få tillbaka den. 
 
 
Efter att vi gått hela dagen så gick vi förbi en restaurang och tog varsin öl. Det var så god att vi sprang hem och bytte om innan vi gick tillbaka för mer öl och mat.
 
 
 
Idag har vi tagit det lugnt fram till kl 15 ungefär. Då tog jag en löptur för att köpa skruvar till reggplåten medan Fredrik gick på Coles och handlade mat. Råkade överskatta mitt mod i mörker så när jag köpt skruvarna hann det bli mörk och jag var rädd, ringde Fredrik som fick möta upp mig. Förstår inte hur det inte kan finnas någon gatubelysning här. Blir kolsvart ute efter solen gått ner!