Nya Zeeland

Hallå bloggen!
Har nu bestämt mig för att åka iväg ett år till efter gymnasiet som Au Pair till NYA ZEELAND!! Det är alltså min plan nu. Är så exalterad att jag bara vill spricka. Kommer bli huuur kul som helst. Lite dåligt namn på bloggen med USAfrida men tror ni överlever i alla fall! Så tänkte väl försöka väcka liv i den här bloggen nu och göra precis som jag gjorde innan mitt utbytesår. Ska alltså uppdatera så fort det händer något och om alla förberedelser. Det blir mycket mer komplicerat den här gången då jag inte bara kan lämna allt utan måste även hyra ut lägenheten mm innan jag åker. Hoppas det inte blir så svårt då jag bor rätt centralt och Umeå vimlar ju av studenter som behöver boende.

Efter jag konm hem från USA söööög allt, finns liksom ingen riktig glädje i att bara vara här och harva på. Sverige är inte alls något land jag känner kan ge mig det jag söker just nu. Vill ha äventyr och få uppleva olika saker. Älskar Sverige och tycker det är super på många plan, men hallå jag är 19 år och redo att REEESAAA!

Valet stod mellan Australien och Nya Zeeland. Men ganska snabbt insåg jag att det skulle bli mer problem med Autralien då man bara får jobba 6månader på samma ställer där. Det betyder helt enkelt att jag inte kommer komma in i familjen eller samhället innan jag måste byta familj igen elelr åka hem. Därför valde naj Nya Zeeland och deras natur verkar så himla najs! Har en gammal klasskompis som är au pair där nu och hon säger att det är gryyyyymt! Blir bara mer peppad! Men först ska jag klara av ett till halvår av skola innan studenten!

Hoppas ni tycker det verkar intressant och vill följa min resa!