Noosa

I torsdags tog vi bussen norrut mot Noosa. Det var Fredrik, jag och en annan person på bussen så busschauffören var så snäll så han skjutsade oss hela vägen fram till vårat hostel. Fredrik hade bokat ett eget rum åt oss då det kostade lika mycket som att bo i sovsal. Vi fick ett rum på baksidan av själva hostlet med egen altan. Verkligen jättefint. Hostlet är även helt ROSA! 

 

Vi bor precis vid stranden så varje dag har vi varit ner dit spanat på dom som surfar. Är inga små vågor precis! Annars har vi inte gjort så himla mycket här faktiskt. Solen går ner runt kl 17 och efter det blir det väldigt kallt. Fredrik tyckte det var viktigt att jag skrev med det då han håll på frysa ihjäl varje kväll. 

 

Idag gick vi förresten och kollade på vårat nya boende och träffade hyresvärden. Vi ska dela på huset med ett engelskt par. Allihopa flyttar in imorgon så det ska bli kul. Huset har tre rum, kök och vardagsrum så jag tror vi alla kommer trivas. På baksidan finns även en pool. 

 

Runt Noosa finns även ett väldigt rikt naturliv. Vi har spanat in en liten track som vi tänkte gå någon dag framöver. Där kan man se delfiner, koalor och valar. Så har vi riktigt riktig tur så får vi se valar. Ska tydligen finnas två valar, ett par, som simmar runt här i trakterna. Sist jag såg val var i NZ, men den valen låg mest och flöt innan den simmade ner i havet igen. Hoppas dom här valarna är lite coolare!