Childers

Hej bloggen!

 

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Då befann vi oss fortfarande i Noosa och letade jobb. Hur som helst så ringde telefonen och en det var från ett jobbhostel. Dom behövde folk då dom hade ett jobb som började dagen efter. Vi åkte då upp till Childers där vi nu bor i en liten stuga med en dubbelsäng. Kan ta bild på hur det ser ut här när vi har städat lite bättre på rummet. Hur som, dagen efter började vi på en avokadofarm. Fredrik jobbar med att plocka avokadon och jag jobbar med att packa avokadon. Första två veckorna jobbade jag 12h/dag + helg. Var helt slut! Men nu har vi kommit till slutet av säsongen och vi jobbar båda 9h/dag. Känns som rena rama semestern att få se solljus varje dag. :) 

 

I helgen åkte vi till ett zoo här i Childers. Dom hade lite gott och blandat när det kom till djuren som bodde på zoot. Det fanns en ormshow med Australiens giftigaste ormar. Det fanns även ödlor, koalas och kängurus, och en enorm 30-årig saltvattenskrokodil.

 

Eftersom vi bor i en liten by där det knappt finns några affärer så är det svårt att spendera pengar. Nästan alla affärer inklusive mataffären har stängt på söndagar och har tveksamma öppettetider på lördagar. Det finns dock lite hopp, Childers har hela TVÅ barer. Så på helgerna har vi varit dit och spelat lite biljard och umgåtts med folk från hostelet. Det är rätt roligt och eftersom att barerna stänger vid midnatt så hinner man hem och sova i tid också.  

 

Nu ska jag och Freddan sova. Ha det så bra i Sverige. HEJDÅ!! 

(Fredrik hade visst bilder här från hostlet så lägger upp dom med!!!)