biljakt

Hej! 
 
Nu har vi varit lite över en vecka här i Australien. Imorgon ska vi vidare norrut där vi har fått ett mer permanent ställe att bo på. Vi flyttar dit på måndag så tills dess ska vi stanna på ett hostel. Ska  bli kul att lämna stan och åka till ett mindre ställe. Nu är det bara att hoppas att det finns något jobb för oss där. Håller tummarna för det i alla fall. 
 
 
Igår var vi ute på biljakt. Vi kollade runt lite på bilar på nätet men eftersom ingen utav oss kan så mycket beslöt vi oss för att gå till en bilfirma och köpa en bil därifrån istället. När vi skulle gå dit så gick vi ett bra tag innan vi insåg att det var jääääätteeeelång till bilfirman. Så vi hyrde cyklar och cyklade dit istället. När vi kom fram så kollade vi på bilar i ungefär 5 min innan vi började cykla hemåt igen. Är så himla klurigt att bestämma sig vilken typ av bil man vill ha. 
 
 
På kvällen gick vi ut på en bar och drack lite drinkar. Blev rätt sent så idag har vi inte gjort så mycket. Vi vaknade och gick och åt lunch på en restaurang i närheten. Är ett sushi ställe med all you can eat... och vad vi åt! Väl tillbaka på hostlet så somnade både jag och fredrik och sov fram tills nu. 
 
 
 

Kommentera här: